Få erfaring som skribent for Folkepressen.no

folkepressenbildeFolkepressen.no er et nytt nettmagasin hvor alle kan bidra. Det politisk uavhengige nettmagasinet har som mål om å styrke mangfoldet i norsk presselandskap.

Nettmagasinet Folkepressen.no har vært under utvikling siden november 2013, og endelig er konseptet lansert og tilgjengelig for allmennheten. Målet med nettmagasinet Folkepressen.no er at personer som ønsker pressefaglig erfaring skal kunne bidra og bygge erfaring gjennom å skrive/fotografere for nettmagasinet. I bransjer hvor relevant erfaring er gull verdt, vil Folkepressen.no være en støttespiller for deg som ønsker å leve ut journalistdrømmen.

Folkepressen.no vil bli driftet på frivillig basis av egne journalister og andre skribenter. Kort sagt er ingen sak for liten, og ingen pressemelding uviktig. Vi håper at så mange som mulig vil bidra med sine tekster til nettavisen slik at vi kan bli en politisk uavhengig presse som gjenspeiler meningstrender i den norske befolkningen.

Les mer om hvordan du sender inn dine bidrag her. Du kan sende inn enkeltsaker på vegne av deg selv eller din organisasjon/bedrift, eller bli fast skribent som bidrar med artikler, dikt, kronikker eller andre tekster du ønsker å få publisert.

Nettsidenes kontaktadresser kan være ustabile under testperioden (d.d. – august), og vi anbefaler at e-poster sendes til post@nokun.no

 

Besøk folkepressen.no