Om oss

Nokun.no er en del av selskapet Norsk Kunnskapsbevis AS. Nokun.no tilbyr en rekke tjenester knyttet til jobbsøking og arbeidsliv, med hovedvekt innen butikk- og serviceyrker. 

Losenbar-2 Norsk Kunnskapsbevis AS ble stiftet i Bærum i 2012 av Gilbert Borgen og Camilla Veland. I dag arbeider Norsk Kunnskapsbevis AS aktivt for et rettferdig arbeidsliv. Selskapets mål er at jobbsøkere vurderes rettferdig av arbeidsgivere og at de som arbeider i butikk og servicebransjen har et trygt og rettferdig arbeidsliv.

Nettsidene nokun.no er en del av det frivillige Nettmagasinet Folkepressen.no.

For mer informasjon kontakt oss på redaksjon@folkepressen.no

Om Nokun.no

Vårt kortsiktige mål er å få nettopp deg ut i en jobb du vil trives i, og at potensielle arbeidsgivere lar deg komme på jobbintervju slik at du får vist hva du kan. Vårt langsiktige mål er derimot at alle skal stille likt uansett etnisk bakgrunn, kjønn eller skolegang. NOKUNs største ønske er at alle som ønsker å arbeide, skal få arbeide. Dette er også grunnlaget for vårt motto. Dessverre er ikke alle like skrivekyndige.

Det at man ikke kan alle og/å-regler eller er helt sikker på når man skal bruke dobbeltkonsonant eller benytte orddeling betyr ikke at man er en dårlig selger eller en dårlig kokk.

Vi i NOKUN vil at alle skal ha muligheten til å komme på jobbintervju. Det er på jobbintervju man får muligheten til å vise seg fra sin beste side. Derfor har vi utarbeidet forskjellige tjenester som kan fungere som hjelpemidler i jobbsøkerprosessen; vi hjelper deg med utforming av CV, skriving av søknad og vi fornyer dårlige attester ved hjelp av dine referansepersoner.

Les om Nokun.no i media

Andre nettområder fra Norsk Kunnskapsbevis AS

Jegjobber.no

Kundehistorier.no