Om oss

Nokun.no er en del av selskapet som ble stiftet under navnet Norsk Kunnskapsbevis AS. Nokun.no var fram til 2015 en tilbyder av en rekke tjenester knyttet til jobbsøking og arbeidsliv, med hovedvekt innen butikk- og serviceyrker. 

Losenbar-2 Norsk Kunnskapsbevis AS ble stiftet høsten 2012 av Gilbert Borgen og Camilla Veland. I 2015 ble prosjektet skrinlagt etter at mange kunder ikke betalte for seg. I dag arbeider Norsk Kunnskapsbevis AS videre under navnet CV-Hjelpen.no. Med verdier sentrert rundt et rettferdig arbeidsliv en rettferdig vurdering av jobbsøkere fra arbeidsgiverne. CV-Hjelpen.no arbeider også for at personer som arbeider i butikk og servicebransjen har et trygt og rettferdig arbeidsliv.

Nettsidene nokun.no er en del av  Nettmagasinet Folkepressen.no. Alle nye artikler publiseres på CV-hjelpen.no

Om Nokun.no

Vårt kortsiktige mål er å få nettopp deg ut i en jobb du vil trives i, og at potensielle arbeidsgivere lar deg komme på jobbintervju slik at du får vist hva du kan. Vårt langsiktige mål er derimot at alle skal stille likt uansett etnisk bakgrunn, kjønn eller skolegang. NOKUNs største ønske er at alle som ønsker å arbeide, skal få arbeide. Dette er også grunnlaget for vårt motto. Dessverre er ikke alle like skrivekyndige.

Det at man ikke kan alle og/å-regler eller er helt sikker på når man skal bruke dobbeltkonsonant eller benytte orddeling betyr ikke at man er en dårlig selger eller en dårlig kokk.

Vi i NOKUN vil at alle skal ha muligheten til å komme på jobbintervju. Det er på jobbintervju man får muligheten til å vise seg fra sin beste side. Derfor har vi utarbeidet forskjellige tjenester som kan fungere som hjelpemidler i jobbsøkerprosessen; vi hjelper deg med utforming av CV, skriving av søknad og vi fornyer dårlige attester ved hjelp av dine referansepersoner.

Les om Nokun.no i media