Aktuelt

-Kundene betaler ikke, og da blir det dyrere

Norsk Kunnskapsbevis AS har opplevd stor pågang siden nettsidene åpnet i 2012, men dessverre betaler ikke kundene. Nå er selskapet på randen av konkurs.

Les mer


Få erfaring som skribent for Folkepressen.no

Folkepressen.no er et nytt nettmagasin hvor alle kan bidra. Det politisk uavhengige nettmagasinet ønsker å styrke mangfoldet i norsk presselandskap.

Les mer


FRITID: ULFF – Unge Lovende Forfatteres Forening

Nokun.no leter alltid etter interessante hobbyer og fritidsaktiviteter for deg som er jobbsøkende. Denne gang forteller Gro Jeanette fra Unge Lovende Forfatteres Forening hvorfor forfatterskap som hobby passer for akkurat deg. Les mer på ULFF.com

Les mer


ARTIKKEL: Trivelig å arbeide i butikk

I jobbundersøkelsen fra 2013 svarer mer enn halvparten at de arbeider deltid i butikk. Les hvorfor deltidsjobb i butikk kan være gunstig for deg

Les mer


Tekniske problemer med NKTotal.no

Nettsidene til NKTotal.no er ute av drift på grunn av problemer med databasen. Vi regner med at nettsidene kommer opp igjen i løpet av sommeren.

Les mer


Under halvparten leser arbeidskontrakten

I en undersøkelse fra 2013 gjort av nokun.no svarte under halvparten at de hadde lest arbeidskontrakten. -Urovekkende, sier Gilbert Borgen i nokun.no.

Les mer


Kommunikasjonsansvarlig i NOKUN besøker TV2

I dag tidlig deltok Gilbert Borgen fra Nokun.no på God Morgen Norge, der han snakket om hvordan norsk presse skaper et skille mellom hvite nordmenn og mørkhudete nordmenn. Se innslaget!

Les mer


Nokun.no kommenterer i Dagsavisen

I dagens papirutgave av Dagsavisen kommenterer kommunikasjonsansvarlig Gilbert Borgen på medienes bruk av begrepet «etnisk norsk».

Les mer


Nokun.no i VG

Kommunikasjonsansvarlig i Nokun.no, Gilbert Borgen, forteller i dagens papirutgave av VG hvordan adoptivbarn faller mellom begreper.

Les mer


Legger ned NOKUN-Bedrift

Nokun.no har vurdert etterspørselen, og åpner eget nettsted for bedriftstjenester i 2014

Les mer