Jobbsøkerliv

Her samler vi tips, triks og artikler som er interessante for deg som er jobbsøker.

MINIGUIDE: Ringe før eller etter sendt jobbsøknad?

Vi har mottatt mange henvendelser fra våre kunder om når man burde ringe til arbeidsgiveren. Vi har samlet forskjellige tips som skal hjelpe deg som er i tvil om du skal ringe eller ei.

Les mer


Miniguide: Å møte opp personlig

Når det gjelder å søke jobb i butikk er det kun én ting som gjelder – å møte opp personlig. Her er tipsene som gjør at du får mest mulig ut av ditt personlige oppmøte.

Les mer


KOMMENTAR: Bør jeg bruke bilde på CVen?

ID-100215707 - Foto: Frankie242

Nokun.no oppfatter at mange arbeidsgivere ser bilde på CVen som en enkel løsning for å sile ut «uønskede kandidater», noe det absolutt ikke skal brukes til. Bør du ha bilde på Cven?

Les mer


LISTE: Når gir arbeidsgiver tilbakemelding?

Ill.foto: David Castillo Dominici

Vi i Nokun vet at som jobbsøker går man hver dag og venter på svar på innsendte jobbsøknader. Her får du vite på hvilke punkt i ansettelsesprosessen arbeidsgiver gir deg tilbakemelding.

Les mer


Jobbsøknad – spørsmål og svar

Her er en samling av de mest stilte spørsmålene når det gjelder skriving av jobbsøknad

Les mer


Liste over bemanningsbyråer

Vi har samlet navn og lenker til en rekke bemannings- og rekrutteringsbyråer som tilbyr stillinger innen butikk- og servicebransjen

Les mer


CV- og søknadsdesign

Åtte tips til utforming av CV og jobbsøknad! Se gjennom denne listen før du begynner skrivearbeidet!

Les mer


Få gratis hjelp til jobbsøking

Som jobbsøker kan det være lurt å benytte seg av de mulighetene man har til å møte mennesker som kjenner bemanningsbransjen og kan hjelpe deg ut i arbeid. En rekke organisasjoner tilbyr gratiskurs for deg som er jobbsøker. Vi har laget en liste over de mest tilgjengelige kursene

Les mer